Webinar

Webinar

Better Globe Online Høst Arrangement for Kunder 2020 den 15. oktober

Vi ønsker deg velkommen til vårt online Zoom-arrangement 15. oktober som kunde og treeier. Hvis du er kunde, kan du registrere deg her. Eller du kan bli kunde i dag og registrere deg etter kjøpet.

Under webinaret møter du CEO for Better Globe Forestry, Jean-Paul Deprins. Han vil bli intervjuet på engelsk av Better Globe-ambassadør Helena Roth.

Du får også høre fra Isabelle og Jakob Saternus (på svensk), som besøkte Better Globe Forestry sommeren 2019. De vil fortelle deg om deres inntrykk fra turen de gjorde, og de positive effektene kundene til Better Globe AS hjelper til å skape.

Du vil også høre om de mange nyhetene knyttet til det eksisterende treplantingsprogrammet og utviklingsprogrammet for Moringa-dyrking med partnerbønder i Uganda.

Moringa bladene kan høstes allerede det første året og opptil fire til fem ganger per år når trærne blir større. Produksjon av økologisk Moringa kosttilskudd vil gi både bøndene og Better Globe en kontinuerlig kontantstrøm gjennom de kommende årene. Denne nye strategien er meget bra for selskapets vekst, for lokalsamfunnene og for alle våre kunder.

Kunder kan klikke på denne lenken for å registrere seg på online arrangementet 15. oktober 2020, 20:00 Stockholm.

VÅRE PRODUKTER

Individuelle trær
€20

  • Estimert avkastning €208,25
  • Reduser ørkenspredning
  • Nøytraliser 500 kg CO2
  • Skap arbeidsplasser

Donasjonspakken
€59

  • Estimert avkastning €416,50
  • Doner trær og vann
  • Styrk den lokale økonomien
  • Nøytraliser 2000 kg CO2
  • Bidra til barns skolegang
  • Støtt kvinner
Lucas Sköld
Stockholm, Sverige

Det beste med Better Globe er den forskjellen jeg kan gjøre med mine penger. Det føles bra å vite at mine penger går til å gi barn skolegang, at de hjelper folk ut av fattigdom og at de gjenoppretter balansen i naturen der det virkelig behøves. At jeg dessuten kan ha Better Globe som en del av min sparing gjør at det blir en win, win, win som er helt uslåelig.

Partners

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål eller refleksjoner, nøl ikke med å kontakte oss på support@betterglobe.com

Treplanting reduserer klimatrusselen

Det er ikke noe nytt at trær bidrar til å redusere klimatrusselen. It is no news that trees contribute to reducing the climate threat. Allerede i IPCC- rapporten fra 2018 konstateres det at 1 milliard hektar mer med skog ville være nødvendig. 1 milliard hektar tilsvarer 2 milliarder fotballbaner med skog, eller et område påLes mer…