Smart kunde

Smart kunde

En smart kunde får sine trær uten kostnad

Vi i Better Globe vil selvsagt at så mange som mulig kjøper våre verdifulle donasjonspakker, og derfor har vi en belønning for alle dere som hjelper oss med å få flere kunder som kjøper donasjonspakke. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du som kunde kan få din egen donasjonspakke helt gratis.

Alle kunder har et unikt kundenummer som kan koples sammen for å vise at du har bidratt til at en ny kunde dukker opp hos oss. Og når dine kunder kjøper donasjonspakker hver måned, kan det bidra til at du får din egen donasjonspakke gratis. Vi mener at det er å være smart på flere ulike måter.

Det er smart på den måten at flere skoler kan bygges, flere mikrolån som kan forandre livet for en hel landsby kan finansieres, og dessuten er det flere som kan få tilgang til rent vann. Det er også smart siden det gis bort flere trær gjennom donasjonspakken. Når så disse trærne plantes og vokser, binder de jorda, absorberer gifter i luften vi puster i og gir avkastning til den eller de som fikk trærne.

Det er også smart siden du slipper å betale for den donasjonspakken som du likevel tenkte å kjøpe.

Vi belønner alle kunder som hjelper oss med seks nye kunder som kjøper donasjonspakker

Du kan naturligvis hjelpe oss å spre vår viktige visjon til så mange som helst, men allerede etter at seks kunder er koplet til deg gjennom ditt unike kundenummer, byr vi deg på din donasjonspakke. Hvis seks andre personer koplet til ditt kundenummer kjøper sin donasjonspakke hver måned, får du nemlig din donasjonspakke gratis.

Donasjonspakken som du får uten kostnad er ikke bare en kortsiktig besparelse på 53 EUR, den har dessuten en langsiktig fortjeneste da du er berettiget til den forventede avkastningen på 408 EUR også. Dette er vårt bonussystem for kunder, også kalt ”affilatesystem”, som hjelper oss med å nå ut med vårt viktige budskap. Det er en mulighet man kan benytte, men man må naturligvis ikke gjøre det.

Hva gjør man?

Alle kunder har et unikt kundenummer, et såkalt AID-nummer. Det er et unikt nummer du har fått som kunde. Du bruker dette nummeret bak hjemmesideadressen for å knytte din kundekonto med de som registrerer seg via den linken. Uansett om du bruker www.betterglobe.com eller www.betterglobe.se legger du til / og deretter ditt unike kundenummer. F.eks.

  • www.betterglobe.se/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Uansett om du bruker adressen for din familie, noen av dine firma, din mann, dine barn eller hva det kan være, så bruker du adressen med DITT unike kundenummer. Om du har en venn som bor et annet sted som er nysgjerrig på å kjøpe trær eller donasjonspakker, eller om du bare vil tipse noen om Better Globe, så bruker du derfor adressen med ditt unike kundenummer.

På denne måten hjelper du oss med å spre vårt viktige budskap, og for selv å bli en hva vi kaller for ”Smart kunde”.

Begynn å spare i trær eller reserver en plass på et webinar

Hvis du også ønsker å delta og gjøre en god gjerning, bidra til en bedre verden og håndtere din sparing på en etisk, bæredyktig og langsiktig måte, så bruk linken nedenfor.

Du er velkommen til å lese mer her på hjemmesiden, hvis du har andre spørsmål. Vi har en FAQ-side med de 50 oftest stilte spørsmål, og du kan naturligvis kontakte oss på support@betterglobe.com.

Klar til å kjøpe noen trær?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Bestill plass på et webinar

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Ann Lillian Steine
Førde, Norge

Jeg så at dette var spennende og annerledes enn andre «spareformer» og mulighet til å sikre egen god pensjon. I tillegg til bidrar dette til å hjelpe andre. Better Globe er også en god muligheter for alle – investere og hjelpe andre – og være sikker på at hjelpen når frem og gir svært gode resultater. Hjelp til selv-hjelp. Jeg kjøper trær hver mnd til meg selv og mine barn. Dette gir barna en fin buffer når de en dag skal inn på boligmarkedet eller de kan bruke det som egen pensjonssparing. For min egen del er dette en pensjonssparing.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål eller refleksjoner, nøl ikke med å kontakte oss på support@betterglobe.com

Treplanting reduserer klimatrusselen

Det er ikke noe nytt at trær bidrar til å redusere klimatrusselen. It is no news that trees contribute to reducing the climate threat. Allerede i IPCC- rapporten fra 2018 konstateres det at 1 milliard hektar mer med skog ville være nødvendig. 1 milliard hektar tilsvarer 2 milliarder fotballbaner med skog, eller et område påLes mer…