Smart kunde

Smart kunde

En smart kunde får trær uten kostnad

Vi i Better Globe vil selvsagt at så mange som mulig verden over skal kjøpe våre verdifulle og samfunnsansvarlige donasjonspakker. For å motivere våre kunder til å ta del i denne målsetningen har vi laget et belønningsprogram som kundene kan delta i for å få deres egen donasjonspakke helt gratis.

Belønningsprogram for smarte kunder

Hver kunde har et unikt kundenummer som kan bli en referanse for å vise når du har brakt oss en ny kunde. Når kunder som du har funnet kjøper donasjonspakker hver måned, kan det bidra til at du mottar din donasjonspakke gratis.

Vi tror at dette er en smart måte å utvide innsatsen for å motvirke ekstrem fattigdom i Afrika. Det er smart i den grad det vil bidra til å bygge og støtte flere skoler, finansiere flere samfunnseide mikrofinansieringsbanker og gi flere tilgang til rent vann. Det er også smart fordi flere trær blir donert og plantet samtidig som du slipper å betale for din egen donasjonspakke.

Trærne plantes for oss i Øst-Afrika av Better Globe Forestry Ltd. og binder jorda og motvirker dermed ørkenspredning. Trærne i donasjonspakken absorberer også CO2 og giftstoffer fra luften, gir skygge og økonomisk avkastning til bondesamfunnene og skolene som mottar de donerte trærne.

Donasjonspakken er et effektivt produkt for sosial påvirkning som reduserer ekstrem fattigdom over tid. Så det er et smart produkt å kjøpe og anbefale til likesinnede venner og familie som ønsker å bidra til å redusere ekstrem fattigdom i Afrika. Å anbefale donasjonspakken er også smart fordi det kan hjelpe deg med å motta din egen donasjonspakke kostnadsfritt. Å være en «smart kunde» er smart på flere måter.

Du får en gratis donasjonspakke når du har funnet seks kunder som også kjøper donasjonspakken

Du kan selvfølgelig hjelpe oss med å spre visjonen til et hvilket som helst antall mennesker. Men så snart du har henvist seks nye Better Globe-kunder som kjøper donasjonspakken i løpet av en gitt måned, belønner vi deg med en gratis donasjonspakke.

Donasjonspakken du får gratis er en kortsiktig besparelse på €59, og i tillegg til det inkluderer den en langsiktig fortjeneste. Den forventede avkastningen er €408,50 (fra to trær), og du kan kvalifisere deg for opptil 12 gratis donasjonspakker per år. I tillegg til å betydelig øke din sosiale påvirkning og nøytralisering av karbon, kan dette gi deg hele 24 ekstra trær per år som du vil motta en fortjeneste på.

Hvordan kan jeg formidle kunder til Better Globe?

Hver kunde har et unikt kundenummer, også kalt et AID-nummer. Med ditt kundenummer kan du opprette en referanse lenke som vil identifisere kundene du henviser til oss. Det er enkelt å opprette en referanse lenke, også kjent som en “affiliate” lenke. Uansett om du bruker www.betterglobe.com eller www.betterglobe.no, kan du ganske enkelt legge til «/» og deretter ditt unike kundenummer. For eksempel:

  • www.betterglobe.no/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Dette kundeformidling systemet er allerede på plass for alle våre kunder, så alt du trenger å gjøre er å sørge for at du kjenner kundenummeret ditt, skriver ut din unike lenke til hjemmesiden vår og deler den.

Uansett om du deler din lenke med familien, et selskap eller en organisasjon, ditt eget selskap, ektefelle, barn eller hvem det måtte være, vil de bli registrert som din kunde hvis deres første kjøp gjøres gjennom din henvisningslenke. La oss si at du har en venn som er nysgjerrig på å kjøpe trær eller donasjonspakker, eller du vil fortelle noen om Better Globe. Allt du da trenger å gjøre er å dele din personlige lenke til nettstedet vårt, som vist over.

Vi er takknemlige for alle kundene våre som forteller om oss og deler vår visjon, enten de deltar i vårt frivillige belønningsprogram for smarte kunder eller ikke. Uansett er det til stor hjelp for vår visjon og arbeid for å redusere ekstrem fattigdom på kontinentet og å bidra til å skape et grønnere og sunnere Afrika.

Vi håper du vil ta del i bonusprogrammet vårt. Det er en smart og givende ting å gjøre!

Spar litt av pengene dine i trær og bidra til å redusere fattigdom

Vi inviterer deg til å gjøre en forskjell i Øst-Afrika og bidra til en bedre verden. Trærne dine vil bli administrert på en etisk, bærekraftig og langsiktig måte. Klikk på lenken til butikken vår og foreta et samfunnsansvarlig kjøp i dag. Hos oss er det lønnsomt å hjelpe andre.

Gjør en god gjerning, bidra til en bedre verden og tjen penger!