Regelmessig sparing

Regelmessig sparing

Nøkkelen til fremgang for både deg og oss...

Som kunde i Better Globe bestemmer du helt og holdent selv når du kjøper, hva du kjøper og hvor mye. Better Globes modell baserer seg likevel på regelmessighet.

Vi arbeider langsiktig og det er derfor vi er avhengige av våre kunders langsiktighet. Å kjøpe trær langsiktig er ikke bare bra for oss og virksomheten lokalt, men det er også bra for deg. Vi behøver det for best tenkbare måte å kunne drive vår virksomhet effektivt hele året rundt, og ikke minst behøves vann og skoler gjennom hele året.

Vårt beste tips: Regelmessig sparing

Ved å kjøpe trær regelmessig av i Better Globe bygger du opp en portefølje med trær fra ulike år, og disse trærne vil gi deg avkastning etter hvert. På denne måten vil avkastningen din øke og til slutt stabiliseres på det nivået du velger. Efter omtrent 10 år når du break-even, noe som betyr at du etter år 10 får like mye tilbake i form av avkastning som det du selv setter inn i tresparingen din det året.

Dette betyr at du i sin tur at du fra og med det 10. året kan fortsette å kjøpe samme antall trær som tidligere, men med den store forskjellen at du nå kan velge å kjøpe de nye trærne med avkastningen fra de trærne du allerede eier, i stedet for å bruke nye penger.

Better Globes fordel med regelmessig sparing er at vi kan planlegge og budsjettere vår virksomhet, og derfor oppmuntrer vi til en regelmessig sparing ved å belønne alle kunder som regelmessig sparer 1 donasjonspakke og 10 trær i måneden med 20 bonustrær i slutten av året. Nederste rad i bildet nedenfor viser den totale forventede avkastning på denne sparingen på ca 325 000 kroner.

Bonustrærne gir samme avkastning som de vanlige trærne, hvilket gjør dette alternativet til en god butikk også for deg som kunde over tid. Du kan naturligvis kjøpe til trær og donasjonspakker når som helst i løpet av året om du ikke begynner å spare direkte i januar måned. For å få 20 bonustrær må du innen utløpet av desember ha kjøpt minst 12 donasjonspakker og 120 trær. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Om du kjøper trær etter denne modellen gir det deg, foruten den store nytte sparingen bidrar til gjennom donasjonspakken, en mer fordelaktig pris pr tre enn om du kjøper den enkeltvis for 20 EUR. Prisen blir da takket være de 20 bonustrærne i stedet 16,31 EUR pr tre.

Kontinuerlig månedssparing bygger din treportefølje

Det beste du kan gjøre er å spare regelmessig hver måned i flere år på rad. Ikke bare hjelper det oss å drive en god virksomhet lokalt, det gjør også at din samlede avkastning vokser for hvert år fra det femte året når vi begynner å kjøpe tilbake dine trær. Om du kjøper trær i 2019, får du din første avkastning i 2023 og i de påfølgende 15 årene innen hoggingen skjer i 2038.

Kjøper du trær også året etter, i 2020, får du den første avkastningen i 2024, men da får du også avkastningen fra 2019-trærne. Det vil si at du får avkastning for to årganger trær. På samme måte fortsetter det for hvert år du velger å kjøpe trær og donasjonspakker. Dette vises veldig tydelig om du bruker vår trekalkulator på følgende side:

Det hindrer ikke at du kjøper flere trær da det av ulike årsaker virker fornuftig. Penger tilbake på skatten eller utbytte fra aksjer o.l. Da kan man selvfølgelig logge inn på sin kundekonto og fylle på trevolumet. Det ene utelukker ikke det andre.

Trekalkulatoren kan du også bruke til å regne ut hva din årsavkastning beregnes å bli fremover. Slik kan du ved å bestemme deg for hvor mye du vil ha ut hvert år, finne ut hvor mange trær og donasjonspakker du da må kjøpe.

Begynn å spare i trær eller reserver en plass på et webinar

Hvis du også ønsker å delta og gjøre en god gjerning, bidra til en bedre verden og håndtere din sparing på en etisk, bæredyktig og langsiktig måte, så bruk linken nedenfor.

Du er velkommen til å lese mer her på hjemmesiden, hvis du har andre spørsmål. Vi har en FAQ-side med de 50 oftest stilte spørsmål, og du kan naturligvis kontakte oss på support@betterglobe.com.

Klar til å kjøpe noen trær?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Bestill plass på et webinar

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Jonatan Westman
Göteborg, Sverige

Jeg besøkte virksomhetene i Kenya og Uganda på en kundereise sommeren 2017, og opplevde den store forskjellen Better Globe utgjør lokalt med støtte fra oss kunder. Det varmer i hjertet å vite at jeg bidrar til at noen av de mest utsatte i verden gis nye muligheter i livet.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål eller refleksjoner, nøl ikke med å kontakte oss på support@betterglobe.com

Sammen er vi sterkere!

Reiseskildringen nedenfor er skrevet av en av våre kunder og ambassadører Niklas Delmar fra Sverige. Han besøkte virksomheten vår sommeren 2019, og dette er hans refleksjoner fra besøket: » Jeg har nettopp kommet tilbake fra en 9-dagers studietur til Kenya. Jeg var der sammen med flere venner som, på samme måte som meg, i mangeLes mer…