Regelmessig sparing

Regelmessig sparing

Lær hvordan du kan tjene bonustrær fra oss

Som kunde hos Better Globe AS bestemmer du hva du vil kjøpe og når. Vi har imidlertid laget et lojalitetsprogram som alle våre kunder kan delta i for å tjene 20 bonustrær. Forutsigbar inntekt og jevn kontantstrøm er viktig for oss i Better Globe AS for å skape sosial endring i Øst-Afrika sammen med Better Globe Forestry Ltd. (BGF). Vi har derfor skapt et meget godt insentiv som takk til våre mest lojale kunder.

Vi jobber mot langsiktige mål, og det er derfor vi er avhengige av kundenes evne til å ha et langsiktig økonomisk perspektiv. Fattigdomsreduksjon i stor skala og å plante millioner av trær tar tid. Det krever betydelige investeringer som må vokse over tid. Inntil nå har vi vært den viktigste finansieringskilden for BGF. Og det er kundene våre som abonnerer på produktene vi selger og regelmessig sparer i trær og donasjonspakker som er nøkkelen til vår suksess.

I Better Globe AS og BGF tror vi på å skape suksess for alle involverte, det være seg våre kunder, menneskene vi støtter i Afrika eller miljøet. Når det gjelder kundene våre er det veldig gunstig å kjøpe produktene våre regelmessig på grunn av de økonomiske fordelene de gir over tid. Men det triste faktum er at folk flest i dag ikke sparer penger til fremtiden.

Vårt beste råd: regelmessige besparelser

Ved å kjøpe trær regelmessig i Better Globe, bygger du en portefølje av trær fra forskjellige år. Disse trærne vil gi deg en gradvis økende tilbakebetaling. På denne måten vil fortjenesten stige og til slutt stabilisere seg på et nivå du kan velge. Etter omtrent tolv år kan du også gå i null på trekjøpet ditt. Med andre ord, etter tolv år har du tjent like mye i retur fra trærne dine som du brukte på kjøpet dem i et gitt år dersom du har kjøpt like mange hvert år.

Tilbakebetalingen på trær betyr at du fra og med det 12. året kan fortsette å kjøpe samme antall trær som før, bare nå ved å bruke tilbakebetalingen fra trærne i stedet for å bruke pengene dine.

Vi i Better Globe AS er tjent med kunder som regelmessig kjøper produktene våre fordi dette gjør at vi bedre kan planlegge og budsjettere driften. Derfor oppfordrer vi til regelmessige besparelser ved å belønne alle kunder som kjøper en donasjonspakke og ti trær månedlig gjennom et kalenderår med 20 bonustrær.

For å få bonustrær må du kjøpe produktene våre til utsalgspris. Du kan også gjøre et engangskjøp for å kvalifisere deg. Ethvert år du kjøper totalt 12 donasjonspakker og 120 trær, kvalifiserer du deg automatisk. For oss som selskap er det imidlertid lettere å budsjettere driften vår hvis du abonnerer på en donasjonspakke og ti trær hver måned. Bunnlinjen i infografikken nedenfor viser forventet tilbakebetaling på den foreslåtte regelmessige besparelsen, sammen med de 20 bonus trærne blir det €34 153.

Din forventede inntekt fra trærne i løpet av 20 år i vårt tilbakekjøpsprogram

Bonustrærne gir samme tilbakebetaling som de vanlige trærne, noe som gjør dette alternativet til en utmerket avtale over tid for deg som kunde. Som nevnt tidligere kan du når som helst kjøpe trær og donasjonspakker hvis du ikke begynte å spare i januar. For å få 20 bonustrær må du kjøpe minst 12 donasjonspakker og 120 trær innen desember, og tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

La oss anta at du kjøper trær i henhold til denne modellen. I så fall gir det deg, i tillegg til de omfattende fordelene sparingen din bidrar til gjennom donasjonspakker, en mer fordelaktig pris per tre enn om du kjøper dem individuelt. Og flere trær til en lavere kostnad betyr naturligvis også at du tjener mer i fortjeneste samtidig som du bidrar til å redusere ekstrem fattigdom i Øst-Afrika.

Månedlige besparelser bygger din treportefølje og økonomiske sikkerhet

Det beste du kan gjøre med oss ​​er å spare noen av pengene dine i trær månedlig over flere år på rad. Ikke bare hjelper sparepengene oss med å skape sosial endring, men det betyr også at den totale årlige tilbakebetalingen din vokser hvert år, og begynner med det femte året når tilbakekjøpet av trærne dine starter.

Hvis du kjøpte trær i 2020, ville du få din første tilbakebetaling i 2024 og hvert år de neste 15 årene. Trærne felles i 2039 og gir deg 16. og siste utbetaling på trær kjøpt i 2020.

Hvis du også kjøper trær året etter, i 2021, får du den første tilbakebetalingen i 2025, i tillegg til tilbakebetalingen din for 2020-trærne. Hvert år du bestemmer deg for å kjøpe flere trær og donasjonspakker øker du fortjenesten din på denne måten. Du kan se hvordan dette fungerer ved å prøve vår trekalkulator på følgende side:

Husk at lojalitetsprogrammet vårt ikke forhindrer deg i å kjøpe flere trær når det er fornuftig av forskjellige grunner, for eksempel når du får tilbake på skatten eller utbytte fra aksjer. Når det er økonomisk fornuftig for deg å anskaffe flere trær, kan du logge på kundekontoen din for å foreta et enkeltkjøp. En ting ekskluderer ikke den andre, og jo flere trær du eier, jo bedre blir de økonomiske fordelene. For ikke å glemme den enorme miljømessige og sosiale innvirkningen kjøpene dine hjelper til med å skape.

Du kan også bruke vår trekalkulator for å se hva din årlige tilbakebetaling forventes å være i fremtiden. Eller bruk den for å finne ut hvor mange trær og donasjonspakker du trenger å kjøpe basert på hvor mye penger du ønsker å motta hvert år. Svært forutsigbar økonomisk tilbakebetaling fra trær gjør det lettere enn noensinne å forutsi hvilken type økonomiske resultater du vil se i tiårene som kommer.

Spar litt av pengene dine i trær og bidra til å redusere fattigdom

Vi inviterer deg til å gjøre en forskjell i Øst-Afrika og bidra til en bedre verden. Trærne dine vil bli administrert på en etisk, bærekraftig og langsiktig måte. Klikk på lenken til butikken vår og foreta et samfunnsansvarlig kjøp i dag. Hos oss er det lønnsomt å hjelpe andre.

Gjør en god gjerning, bidra til en bedre verden og tjen penger!