Det er med stor glede av vi nå lanserer denne nye hjemmesiden. I lang tid har vårt mål vært å kunne vise deg de positive endringene pengene og trærne dine fører til. Donasjonspakkene og trærne som du allerede kjøper utgjør en virkelig forskjell lokalt. På vår nye hjemmeside vil du ha tilgang til mye ny informasjon, bilder, videoer, reiseskildringer, nyheter og andre ting vi er stolte over og som vi vil dele med deg.

For to år siden begynte vi planleggingen og byggingen av en ny hjemmeside. Dette gjorde vi i samarbeid med en av våre svenske ambassadører, Green Bee AB. Vi har samarbeidet med ambassadørene i Green Bee i mer enn 10 år, og de er de ambassadørene som har besøkt virksomheten vår i Øst-Afrika mer enn noen andre. De er også en partner vi jobber sammen med. De har dokumentert reisene sine ved å ta veldig mange bilder og video-klipp, og dette er noe vi ønsker å dele med så mange som mulig.

Etter å ha hatt en virksom hjemmeside på svensk i over ett år og fått mye god respons, har vi nå valgt å ta neste skritt i utviklingen av virksomheten vår. Vi kan derfor nå med stolthet fortelle dere av vi nå publiserer siden med samme layout, innhold og innhold på følgende språk med tilhørende linker:

  • Engelsk – www.betterglobe.com
  • Spansk – www.betterglobe.es
  • Fransk – www.betterglobe.fr
  • Portugisisk – www.betterglobe.com.br
  • Svensk – www.betterglobe.se
  • Dansk – www.betterglobe.dk
  • Norsk – www.betterglobe.no
  • Gresk – www.betterglobe.gr

Vi håper og tror at disse nye sidene vil formidle betydningen av hva vi gjør mer effektivt, og det er vi meget glade og stolte over. Vi regner med å kunne presentere flere nyheter og flere språk om ikke lenge. Nok en gang takk for at du kjøper donasjonspakker og trær!


Begynn å spare i trær eller reserver en plass på et webinar

Hvis du også ønsker å delta og gjøre en god gjerning, bidra til en bedre verden og håndtere din sparing på en etisk, bæredyktig og langsiktig måte, så bruk linken nedenfor.

Du er velkommen til å lese mer her på hjemmesiden, hvis du har andre spørsmål. Vi har en FAQ-side med de 50 oftest stilte spørsmål, og du kan naturligvis kontakte oss på support@betterglobe.com.

Legg inn en kommentar

Ingen kommentar