Kjøp trær og donasjonspakker

Gjør et engangskjøp i dag

Vennligst skriv inn antall trær og donasjonspakker du ønsker å kjøpe.

Gratulerer! Med dette kjøpet kvalifiserer du deg til å motta 20 bonustrær, verdt €4 165 i ekstra estimert avkastning. Bonustrær deles ut i januar, men teller som om de ble kjøpt i år.

Oppnå 20 bonustrær med månedlig sparing

Antallet trær og donasjonspakker du angir nedenfor er antallet du kjøper månedlig fra , 01. Du kan når som helst slå av det månedlige spare abonnementet ved å logge inn på din kundekonto.

For å oppnå bonustrær må du kjøpe 120 trær og 12 donasjonspakker til utsalgspris i løpet av et kalenderår. Hvis du vil vite mer om fordelen med å motta 20 bonustrær og €4,165 i ekstra estimert avkastning, besøk vår side om regelmessig sparing.

Engangskjøpet ditt og det månedlige abonnementet kombinert er mindre enn antallet som trengs for å kvalifisere for bonustrær. Hvis du vil forsikre deg om at du er kvalifisert, vennligst klikk i avmerkingsboksen ovenfor for å automatisk justere engangskjøpet. Hvis du lar bestillingen være som den er, kan du fortsatt kjøpe de gjenværende trærne og donasjonspakkene før slutten av dette året for å kvalifisere deg til å motta 20 bonustrær.

Gratulerer! Med dette kjøpet og abonnementet er du i linje med kvalifiseringskravet for å oppnå 20 bonustrær i år, verdt €4 165 i ekstra estimert avkastning.